Felsökning av en Polaris Predator

Polaris Predator är en all-terrain fordon (ATV) tillverkad av Polaris Industries, en av Nordamerikas största ATV företag. Fordonets däck, kaross och motor är konstruerade för att hantera de flesta off-road och stigar. Dock kan även de bästa ATV upplever problem när de körs. Lär dig att felsöka och lösa dessa problem så att du kan komma tillbaka till utforska din favorit off-road spår på Predator. Saker du behöver
Rag
Oljedräneringsplugg Bensin pan
(minst 87 oktan) katalog Manual clutch ATV och motorcykel motorolja
Visa fler instruktioner
1

Se dig Predator elektriska omkopplare i rätt läge om du har problem att starta ATV motor. Kontrollera att Predator s nödstopp switch, som finns i mitten av rattstången är i "RUN"-läge. Vrid huvudströmbrytaren tändningslåset till att "RUN" och tryck på den röda startknappen för att aktivera motorns startmotor.
2

Kontrollera att du har en tillräcklig mängd bränsle om motorn dör strax efter start. Predator bränslebehov påträffas på ATV frontpanelens display. Tanka med standard, blyfri bensin om dina bränslekostnader är låga. Bensinen måste vara minst oktantal av 87 för Polaris Predator att fungera. Addera 3

Ändra din körning om du har svårt att klättra kullar på Predator, om ATV motorn låter av ansträngda medan bär eller drar en tung belastning. Nedväxling av transmission, hittade på rattstången, till den lägsta inställningen när framåtlutad att balansera din vikt. Detta hjälper Polaris Predator klättra branta stigningar samt bär en stor belastning, och kan också hjälpa dig att få ut av tjock lera eller snö.
4

Värm upp motorn om man försöker driva Polaris Predator i ett kallt klimat och fordonet startar inte. Dra Predators choken, finns på vänster sida av sin rattstången. Vrid brytaren motor stopp för "RUN"-läge och slå på tändningen. Tryck ATV startknappen tills motorn går igång. Låt motorn gå sysslolösa, trycka på choken när motorn börjar sakta. Efter fem minuter rev motorn genom att trycka gasreglaget försiktigt. När motorn är igång utan att variera dess intensitet, tryck på choken in och kör som vanligt.
5

Ändra Polaris Predator olja om du märker dålig motorprestanda. Skjut ett spilloljekärl under Predators vevhuset, på undersidan baksidan av ATV. Dra avtappningspluggen, sitter på undersidan av fordonet. Vänta i upp till 30 minuter tills allt av den gamla oljan har tömts in i pannan. Torka av kontakten med en trasa och sätt tillbaka den. Om kontakten är gamla och slitna, kanske du vill ersätta den med en ny kontakt från din lokala Polaris-återförsäljare. Häll ny olja i Predator olje skaft, som ligger på den övre kanten av vevhuset. Polaris rekommenderar sina in-house Polaris olja varumärke, eller någon olja avsedd för en fyrtakts manuell koppling ATV eller motorcykel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124848.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.