Hur man ansluter ett batteri Anbud

The Battery Tender produktlinje, som gjorts av Deltran Corporation, är en automatisk batteri underhåll laddare. Företaget har varit mycket framgångsrikt med sin produkt, inhämtar respekt inte bara från många kunder som svär vid Battery Tender, men också godkändes av prestigefyllda biltillverkare som BMW. Batteriet Tender är automatisk och enkel att använda, men du måste ta dig tid att se till att du ansluter den ordentligt. Instruktioner
1

Ställ in Battery Tender på en stabil, plan yta, så nära batteriet så att nätkablarna lätt kan komma åt batteriet laddas.
2 < p> Kontrollera att AC-och DC-strömkablar för Battery Tender är tydliga för alla rörliga delar av fordonet.
3

Bestäm vilken typ av jord-systemet fordonet körs på . En positiv jord system kommer att ha en positiv post för batteriet kopplas direkt till bilens chassi, medan en negativ jord systemet kommer att ha negativa inlägget ansluten till chassiet.
4

Anslut den positiva klämman från Battery Tender (eller den medföljande ringkabelsko vid behov) till den positiva batteripolen om fordonet använder en negativ jord-system. Anslut den negativa klämman eller ringen terminal till fordonets chassi. . Gör detta chassi anslutning till motorblocket eller någon annan tjock metall del av ramen
5

Anslut batteriet Anbud motsatsen till steg 4 om fordonet har en positiv mark-system - som ansluter den negativa klämman till den negativa batteripolen och den positiva klämman till fordonets chassi.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124837.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.