Hur man använder ett batteri Anbud

The Battery Tender är en rännil batteriladdare som har fått ett rykte bland många auto, båt och ägare motorcykel som de bästa på marknaden. Deltran, tillverkaren av batteriet Tender rad produkter, är väl genomtänkt av bland auto och motorcykel tillverkare också. De är den officiella fabriken auktoriserad tillverkare av både Harley-Davidson och BMW batteriladdare. Deltran rekommenderar ett specifikt sätt att använda Battery Tender. Instruktioner
1

Ställ upp AC och DC strömkablar för Battery Tender så att de inte fastnar i rörliga delar av fordonet.
2

Kontrollera om fordonet har en positiv eller negativ jord systemet. Positiva marksystem har positiva inlägg för batteriet anslutet till fordonets chassi. En negativ jord-systemet har den negativa inlägg ansluten till fordonets chassi.
3

Anslut antingen den positiva klämman från Battery Tender, eller ringen terminal till den positiva batteripolen på negativa marksystem . Därefter ansluter den negativa klämman, eller ringen terminal till bilens chassi. Chassit Anslutningen ska göras till motorblocket eller annan tjock metall del av ramen, inte lättare metallföremål.
4

Anslut den negativa klämman, eller ringen terminal till den negativa batteripolen på positiva marksystem. Anslut den positiva klämman, eller ring terminal till bilens chassi.
5

Anslut nätkontakten till ett eluttag. Ställ in avgiften läget för bulk-läge om batteriet är 0% till 75%, eller 80% laddat. Ställ in avgiften läget till absorption läge om batteriet är 75% till 100%. Ställ in charge läge till lagring /float-underhåll läge om batteriet är fulladdat.
6

Övervaka lamporna på batteriet Tender. Ett fast rött sken indikerar att batteriet Tender är korrekt ansluten och laddning sker. En blinkande grön lampa visar att batteriet är över 80% laddat, medan ett fast grönt ljus kommer att låta dig veta att ditt batteri är helt uppladdat.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124768.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.