Hur att förhindra stöld Bilstereo

Bilstereo stöld är ett olyckligt faktum i livet för många bilägare . Tjuvar verkar vara villiga att gå till större och större ansträngningar för att komma åt dessa dyra enheter , vilket innebär att det nu är viktigare än någonsin att vidta lämpliga försiktighetsåtgärder . Dessutom , försäkringsbolag är ofta ovilliga att ersätta ägarna för denna typ av förlust så mest troligt är det helt upp till dig att skydda dina värdefulla ägodelar . Saker du behöver
sticker Billarm ( med eller utan en verklig larm )
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Köp en dekal billarm . Även utan den faktiska larm dessa visuella varningar är ett mycket effektivt avskräcka från stöld . De säljer ofta på eBay för cirka fem dollar , vilket är väl värt investeringen .
2

bort din stereons fronten när du lämnar bilen . Nästan alla bilstereo har en avtagbar frontplatta nu , så det finns ingen ursäkt att inte använda den här funktionen .
3

Parkera bilen i en väl synlig och väl befolkat område . Se till att platsen är väl upplyst , särskilt nattetid , och att det inte finns några stora fordon i närheten som en van eller lastbil som kan blockera vyn av en potentiell åskådare .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124729.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.