Bil Transmission Underhåll

För att en bil ska fungera, måste sändningen vara i gott skick. Om korrekt överföring underhåll inte utförs på regelbunden basis, kan problem såsom halka kugghjul eller en fullständig redovisning av drivlinan inträffa. Regelbunden överföring underhåll omfattar byte av olja vid intervaller som rekommenderas av fordonstillverkaren och uppgradera transmissionen för tyngre laster. Tunga laster inkluderar, till exempel, släpvagnar och campare och för pickup bilar arbetsbelastning i den bakre bädden. Byt olja


För både manuella och automatiska växellådor, byta olja på en regelbunden basis. De flesta biltillverkare rekommenderar byte av transmissionsolja mellan 30.000 och 50.000 miles och vid varje liknande intervall i framtiden.
Ändra Transmission oljefilter

Eftersom detta kan vara en mödosam jobb, kanske du vill ha detta gjort av din bilmekaniker. Auto butiker kan lyfta bilen upp för enklare överföring åtkomst. De flesta biltillverkare rekommenderar förändra transmissionen välja första gången och vid varje efterföljande oljebyte.
Transmissionsolja Tillsatser

att förlänga transmission liv, specialiserade produkter kan sättas till transmissionsolja. Dessa produkter kan förbättra fordonens prestanda, speciellt om bilen inte har haft regelbundna förändringar transmissionsolja.
Installerar Transmission Cooler


När ett fordon dragande en tung belastning, installera en överföring svalare kan förlänga livslängden på transmissionen. Kylaren ansluter till överföringsledningarna så att oljan kommer att strömma genom kylaren och hålla oljan vid en optimal temperatur. Höga temperaturer kan orsaka oljans konsistens att bryta ner, vilket leder till överhettning av de inre mekanik av transmissionen. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124715.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.