Hur att vara cool i en varm bil

Du vet att det är sommar i öknen när du inte kan öppna bildörren eftersom handtaget är för varmt. När du bor i öknen sydvästra du vet att det är den starkaste överlever under sommarmånaderna. Temperaturen inne i en bil kan nå en bra bit över 150 F grader. Bil nyanser och flera andra tips och tricks hjälper dig att överleva temperaturen i och utanför bilen. Saker du behöver
sunt förnuft
diverse trasa genomför mellan dina kroppsdelar och bildelar
skugga för bilen
Visa fler instruktioner
1

De flesta av bilarna har nu billarm och automatiska lås så vi kan inte ens lämna våra windows rullade ner för att hålla bilen svalare när den är parkerad. Alltid parkera bilen i täckta parkeringsplatser där så är möjligt, även om du måste gå mer. Motion är bra bara inte få värmeslag försöker hålla bilen svalare genom att gå för långt.
2

Rengör ett utrymme i garaget och parkera bilen inuti. De flesta av grejer i garaget kommer att bli för varmt ändå och måste tas inuti eller kasseras. Det är bättre om du gjorde det här garaget städa upp under våren rengöring innan det blev för varmt ute.
3

Vi alla kan skratta åt den person som har ett lock som går över hela bilen när parkerade men som skrattar nu när de kan öppna dörren och komma in utan blåsor eller falla över från den utströmmande värmen inifrån bilen.
4

parkering under träd är bra också, men kom ihåg att jorden rör sig och skugga kommer att gå för. Om du kommer att vara inne på ett tag park i det utrymme där skuggan kommer att flytta till när du är där. Parkering under träd kan vara lite riskabelt om du har en ny bil och en bra färg jobb på grund av fåglar som kommer att vara i trädet försöker få lite skugga också. En full bil täcka är bra för parkering under träd för att hålla bilen ren alltför.
5

Använd fönster nyanser för alla fönster när den är parkerad även när du kommer hem efter mörkrets inbrott. Det kan vara ett stort ryck för att komma ut till en blixtsnabb bil efter sover i på din lediga dag. Det finns många olika typer och priser tillgängliga för alla behov.
6

Håll några handdukar eller små filtar i bilen för att kasta över den heta stolen innan du sätter dig ner, särskilt om du bär shorts. En liten handduk kan draperas över ratten för att hålla det svalare och att köra med tills bilen svalnar. Att ha ett par handdukar kommer komma till hands om du kör genom en park med en fontän lekplats eftersom du kanske bara vill stanna och köra igenom med barnen för att svalna.
7

En varm pad hållare eller ugnskarda kan användas för att öppna bildörren eller att hålla fast vid den varma ratten. Om du ansluter denna till din nyckelring du inte förlorar dina nycklar heller. :-) Det finns trevliga köksutrustning som kommer med många olika mönster och har alla de bitar du behöver för att skydda från alla heta platser i bilen.
8 p Om det varma pad innehavaren verkar alltför skrymmande och dumt då du kan hålla några mindre bomullshandskar i väskan eller handskfacket. Vi tänker ofta på att hålla våra händer varma med handskar på vintern men vi kan hålla dem svalare på sommaren med handskar också.
9

Dashboard täcker är mycket bra för att hålla det inre av bilen från att vara skadas av solljus. Luftkonditioneringen måste köra igenom den varma streck att blåsa in i bilen så en ljus kulör isolerad hölje på instrumentpanelen hjälper bilen svalna snabbare och sätta mindre belastning på luftkonditioneringen. Många företag gör de som är utformade för varje bilmärke och modell.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124594.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.