Hur konvertera en Supply datorkraft till DC

Konvertera hur datorn kräver elektrisk ström kan tillåta dig att använda datorn i bilen utan att någonsin ha behov av nätström. Du kan konvertera din dator strömförsörjning till likström på egen hand och i ungefär en timmes tid. En hel del detaljarbete är inblandade, men om du övar säkerhetsrutiner ordentligt och ta din tid, kan du få igenom det. Saker du behöver
DC-plintar
Tänger
Drill
krokodilklämmor
Wire strippor
lödning pistol
Visa fler instruktioner
1

Stäng av datorn och koppla bort allting. Se till att alla kontakter och sladdar inte vidrör varandra och att alla jordkablar är upphängda.
2

Leta skruvarna på baksidan av din bärbara dator och ta bort dem. Hitta kretskortet och ta bort den. Kretskortet är den stora brädan på din bärbara dator som ansluter alla komponenter med sladdar. Det är styrelsen som tillhandahåller elektrisk ström till datorn. Håll den på säkert avstånd och borra 1/8-tums hål i sidan av kretskortet som är vänd utåt på datorn. Sätt i DC-plintarna i hålen du just skapat. Addera 3

Hitta dina sladdar kretskort. De som du bör titta efter är färgat rött, gult, grönt, svart och orange. Skala den gröna ledningen med kabelskalare och lödningar det till svart (jord) kabel. Detta kommer att berätta för din dator att vara "på" i viloläge.
4

Hitta trådarna på kretskortet med samma stora grupper av färger och band slutar utanför all gult, orange, rött, etc ., och löda dem till deras motsvarande ledningar på DC-uttaget. Crimp trådarna. Sedan, klämma trådbundna anslutningar tillsammans med krokodilklämmor för att hålla dem på plats.
5

in dina kontakter (krokodilklämmor eller tunga terminaler) i ändarna av strömterminalerna. Dra dem med tång och lägg datorn ihop. Kontrollera att anslutningarna är täta, eftersom en dålig anslutning kan skada och möjligen korta datorn. Slå på din bärbara dator för att se till att allt fungerar som det ska.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124586.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.