Hur Spola Radiator på en Chrysler LHS

Din Chrysler LHS radiator är avgörande för driften av bilens kylsystem. Om det blir korroderad eller igensatta med rost eller byggs upp inuti, kan det skapa problem för resten av motorn. LHS radiatorn är försedd med en elektronisk fläkt som är konstruerad för att aktivera när vattentemperaturen blir för varmt, men om kylaren är igensatt, kommer fläkten inte att vara till någon nytta för systemet. Du kan spola ut kylaren på bara några minuter och undvika skador från görs till din motor. Saker du behöver
1 qt. av radiator flush
dräneringskärlet
Wrench
trädgårdsslang
Vattenförsörjning
Stor tom behållare
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Placera kylaren på din Chrysler LHS. Du hittar den strax bakom främre grill i motorrummet, med kylarlocket sitter bredvid batteriet. Ta av locket på kylaren och häll en flaska radiator flush i kylaren och sätt tillbaka locket på. Starta motorn och låt den gå på tomgång i ca 15 minuter. Stäng av motorn och låt den svalna.
2

Lossa locken på kylaren och kylvätskan overflow tank och sedan placera ett uppsamlingskärl under kylaren avtappningsplugg längst ner på kylaren. Öppna avtappningspluggen med en fast nyckel och låt kylvätskan rinna ut helt. Ta dräneringstråget och placera en tom behållare under avtappningspluggen. Addera 3

Placera änden av en trädgårdsslang i toppen av kylaren och stänga av vattnet på att köra rent vatten genom motorn. Observera att vätska som rinner ut ur avtappningspluggen i den tomma behållaren och stänga vattnet när du ser klar vätska som kommer ut ur kylaren. Ta behållaren ut från under bilen och stänger avtappningspluggen.
4

Fyll tanken kylvätska overflow halvfull av kylvätska, sätt tillbaka locket på behållaren och fyll kylaren med kylvätska tills den är fullt. Sätt tillbaka locket på kylaren och ta bort alla verktyg från motorrummet.
5

Kassera den avrunna kylvätska och vattenspolning genom att ta den till din lokala återvinningsstation eller fordonsindustrin leverans center.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124573.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.