Vad finns tecken på att en spänningsregulator går dåligt?

Jobbet av spänningsregulatorn är att reglera mängden ström som går till batteriet. Om det går dåligt, kan batteriet få för mycket, för lite eller ingen ström. Typer av problem

I det fall att bilen inte startar, kan du ha ett dåligt batteri, dålig generator eller dåligt spänningsregulator. Det sparar pengar att bestämma vilka det är innan du gör några reparationer.
Tecken på en Bad Voltage Regulator

bil lampor går dim. Lamporna på panelen och radion också dim. Batteriet ljuset på panelen visar antingen en hög avgift eller en låg kostnad. Du märker också en svavel-lukt.
Se till att det är den Voltage Regulator

Den bästa åtgärden att vidta är att ta bilen till en automatisk butik där de säljer batterier, generatorer och spänningsregulatorer. Det tar bara några minuter för dem att kolla de här.
Varning
p Om du luktar svavel, vara försiktig vid kontroll under huven. Svavel lukten innebär i princip att en dålig spänningsregulator har orsakat batterisyra överhettas och, eventuellt, explodera.
Förebyggande /Lösning

Har din avgiftssystem kontrolleras när du tar din bil för förebyggande underhåll kontroller, t.ex. 30.000 eller 60.000 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124567.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.