Hur du vet om din bil har en fabriksgaranti

Du kan ta reda på om din bil har en fabriksgaranti på ett par olika sätt. Det finns olika typer av garantier. Några garantier finns stötfångare mot stötfångare för "X" antal år eller "X" antal miles, vilket som kommer först. Det finns också fabriken garantier som bygger på drivlinan. Denna typ av garanti kommer att täcka din motor, växellåda och allt som ger ström till bilens motor. Dessa garantier är också bra för antingen ett visst antal år eller miles, vilket som kommer först. Denna artikel kommer att förklara hur du kan ta reda på om din bil har en fabriksgaranti kvar på den. Instruktioner
1

Få Vehicle Identification Number (VIN). Det enklaste sättet att få din VIN är att titta på din försäkring kort. Om din försäkring kortet är inte händig, kan du hitta VIN genom att titta genom vindrutan på förarsidan av bilen på instrumentbrädan. Numret kommer att vara nära huven på bilen. Det tredje sättet att hitta din VIN är att öppna din förarsidan, VIN-nummer kommer att vara på slutet av din dörr panel bredvid fordonets vikt informationen
2

Gå till Carfax. hemsida. Du kommer att få betala för tjänsten om du forskar fördjupad information om ditt fordon. Leta efter den i drift, som utgör den dag då bilen såldes ursprungligen och klockan började ticka på din fabriksgaranti.
3

Ring bilens återförsäljare och be om en tjänst tekniker eller service manager. Säg att du behöver veta om du fortfarande har en fabriksgaranti på din bil. Tjänsten Manager kommer att fråga efter VIN från din bil, och han kommer att kunna berätta i drift datum och återstående garanti information.
4 p Om du köper en begagnad bil, ta reda från generalagenten om fabriksgarantin är överförbar. De flesta bilföretag låter överföringen fabriksgaranti, men vissa gör det inte om bilen säljs vidare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124553.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.