Hur man tar bort en bil Crank Dörr Fönster

Många bilar använder fortfarande en manuell vev för att kontrollera fönstren i stället för elektriska brytare. Om din bil har ett fönster vev och du behöver ta bort dörrens trim panel, är det fönster veven är det första du behöver för att koppla från. Veven hålls på plats med en C-formad hållarklammer inuti dekorpanelen, som är fäst vid veven cirkulära centrum. Det finns ett par sätt att koppla bort klippet och ta bort veven, men det enklaste kan vara med en krok-format verktyg från en Biltema. Saker du behöver
Hooked borttagningsverktyg eller butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Rulla fönstret hela vägen ner. Ta del av den exakta positionen handtaget är i för ominstallation.
2

Leta efter ett dekorativt lock i mitten av fönstret veven. Bänd detta iväg för att hitta en skruv, ta bort skruven och lossa handtaget. Denna metod används endast på ett fåtal mycket gamla modellbilar som den äldre Volkswagen Beetle.
3

Infoga ett fast verktyg i mellan utrymmet mellan veven undersida och dörren trim panel. Sätt den i sidled från vänster och leta efter det att koppla på fästklammern.
4

Tryck nedåt på verktyget när jiggling Fönstervev något i båda riktningarna tills du känner klippet rubba. Dra sedan veven bort av sin utrustning.
5

Använd en trasa eller liknande trasa för att ta bort klippet om du inte har ett lämpligt verktyg. Sätt in kanten av trasan i utrymmet mellan veven och panelen och dra den upp och ner för att få bort klippet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124542.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.