Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Scion Xb

Scion Xb är känd för sin utmärkta staden och motorvägen bränsleekonomi. Men det finns åtgärder du kan vidta för att säkerställa att du uppnå högsta möjliga miles per gallon. När du letar efter sätt att förbättra gas körsträcka, är det viktigt att komma ihåg att små saker lägger upp, och därför fundera över hur din körstil och mönster underhåll påverka din gas körsträcka. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Drive hastighetsgränsen. Ju snabbare du går, desto mer bränsle per gallon din Scion Xb kommer att förbruka. Körning vid hastighetsgränsen kommer att se till att du får den högsta möjliga bränsleekonomi. För att ytterligare förbättra gas körsträcka, använder farthållaren när det är möjligt.
2

Undvik rask acceleration. Passera inte i onödan eller göra en vana att mosa gaspedalen, accelerera smidigt. Mjuk acceleration kommer att förbättra din gas körsträcka avsevärt.
3

Kontrollera däcktrycket regelbundet. Körning med för lågt däck kan minska din bränsleförbrukning med så mycket som 10 procent.
4

Har din Scion Xb servad vid rekommenderade intervall. Hålla din Scion trimmad, och byte av olja och filter regelbundet kommer att se till att motorn arbetar med det högsta möjliga effektivitet. Detta kommer att leda till kraftigt förbättrad bränsleekonomi.
5

Undvik att bära onödig vikt. I en bil med en liten motor som Scion Xb, är det bäst att hålla övervikt till ett minimum. Även om enskilda poster kommer endast att ha en ringa inverkan, den sammanlagda vikten av en massa onödiga saker kan sänka din bränsleförbrukning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124541.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.