Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Nissan Sentra

Nissan Sentra är kapabel av att få bra bränsleekonomi både på motorvägen och i staden. Men det finns saker du kan göra för att maximera dina miles per gallon. När det gäller bränsleekonomi, små saker lägga upp, därför är det viktigt att se till att du funderar på hur din körstil och mönster underhåll påverka din gas körsträcka. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
hur man kan förbättra gas körsträcka på en Nissan Sentra
1

Accelerera smidigt. Inte i onödan driva hårt och snabbt på gaspedalen. Mjuk acceleration kommer att förbättra din gas körsträcka avsevärt.
2

inte skynda. Ju snabbare du går desto fler miles per gallon din Nissan Sentra kommer att förbruka. Körning vid hastighetsgränsen kommer att säkerställa att du uppnår maximal bränsleekonomi. För att ytterligare förbättra miles per gallon, använder farthållaren när det är möjligt.
3

Se till att dina däck är ordentligt pumpade. Körning med för lågt däck kan minska din bränsleförbrukning med så mycket som 10 procent. Använd din mätare däcktryck att kontrollera däcktrycket varannan gång du fyller upp din bensintank. Kolla din instruktionsbok för att bestämma rätt däcktryck för din Sentra s år och submodel.
4

Kontrollera att din Nissan Sentra är servad vid rekommenderade intervall. Hålla din Nissan stämde upp och byta olja och filter regelbundet kommer att se till att motorn arbetar med det högsta möjliga effektivitet, vilket leder till dramatiskt förbättrad bränsleekonomi.
5

Bär som lite extra vikt som möjligt. Lagra tunga föremål i bagageutrymmet eller baksätet under en lång tid under körning kan sänka din bränsleförbrukning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124535.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.