Hur man tar bort Rear Window Tint

Ta färgton från baksidan vindrutan är en mycket enkel process. Du behöver bara ett par saker att göra det. Det är lätt eftersom de flesta nyanser inte lämnar klibbiga goo och inte fastna hårt på fönstret. Nyansen arbetar genom statisk elektricitet. I skuggan av nyans du har avgör hur lätt det är att se till att det är alla borta. Mycket mörk nyans är lätt fläckig, men ljus nyans kan vara svårare. Saker du behöver
Rakblad Needle-nosed tång
Visa fler instruktioner
1

Hitta hörnet färgton som är det mest löst på ryggen fönster. Detta kommer att hjälpa dig skala färgtonen bort lättare. Om det inte finns en lös ände på bakrutan, kan du klippa försiktigt en skåra i hörnet färgton och skrapa upp en ände med ett rakblad.
2

Ta tummen och pekfingret eller en par nål-nosed tång och greppa tag i den lösa hörnet. Härifrån, långsamt och försiktigt dra i nyans. Gör det snabbt kommer att rippa färgtonen och orsaka herrelösa bitar att bo på fönstret.
3

Peel färgtonen avstängd tills den största delen, eller det mesta av det, är helt off.

4

Inspektera bakrutan för herrelösa bitar som inte kom ut och få upp under dem försiktigt med rakblad. När de är tillräckligt löst, ta dem med fingrarna eller en tång och ta bort dem.
5

Kontrollera alla hörn och själva kanterna på alla fyra sidor av ryggen fönster. Stray bitar kan gömma sig från dig och de är jobbigt att komma ut när du inte har rätt verktyg för dig.
6

Tvätta din bakrutan. Detta kommer att hjälpa mjuka upp alla herrelösa bitar av nyans du kan ha missat samt hjälpa till att få bort eventuell klibbighet kvar från nyans, även om det inte bör finnas någon. Toning är verkligen inte kladdig --- det fungerar främst genom statiska reaktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124531.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.