Hur man hittar ett antal auto del

Veta numret för en bil komponent kan vara en enorm hjälp när du försöker köpa en reservdel. Har den specifika numret kommer att förenkla din sökning efter en ny del eftersom du inte behöver söka alla märken, modeller och årsmodeller. Detta kommer i särskilt praktisk om du försöker hitta en något ovanlig del. Del nummer kan hittas genom att ringa en återförsäljare eller på internet. Instruktioner
Ringa Återförsäljare
1

Ring lokala återförsäljare för ditt bilmärke och begära serviceavdelningen. Många återförsäljare har också ett separat delar avdelning.
2

Ge institutionen grundläggande information om din bil. Detta innebär att år, märke, modell och trim nivå. All denna information kan hittas på omslaget till din instruktionsbok, men trim nivå kan visas på den bakre delen av bilen. Numret för den specifika delen du
3

Request letar efter. Skriv ned numret och spara det för din del sökning.
Använda Internet
4

Gå till en bildelar leverans webbplats som www.parts.com eller www . partstrain.com.
5

Ange grundläggande information om din bil genom att använda rullgardinsmenyerna på hemsidorna för dessa platser. Denna information är året, märke, modell, och trim nivå.
6

Ange denna information i webbplatsens sökmotor genom att klicka på "Skicka" eller "Hitta delar."

7

Hitta den del du vill från listan och skriv ner numret som visas under "Part Number" kolumnen på hemsidan. Detta är artikelnummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125254.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.