Hur man ska bekämpa misstag på trafik biljetter

Om du får en stämning, är det viktigt att se över biljetten och inspektera den för misstag. Medan misstag är inte vanligt, de kan hända. Men få inte panik om du stöter på ett misstag. Det finns sätt att bekämpa dessa fel och har biljetter ogillas. Innan du begär en rättegång eller sätta in din invändning, måste du förbereda ditt fall och förstår vilka misstag gjordes. Saker du behöver
Citation meddelande
Bevis
Visa fler instruktioner
1

recension citatet noga och anteckna borgen förfallodagen. Detta belopp kan variera från tiotals dollar till hundratals dollar. Citatet nummer, borgen belopp, utgivningsdatum, förfallodatum och kränkning informationen finns i det högra hörnet av citatet meddelande följt av utfärdande domstolsbyggnaden. Kontakta kontorist kontor eller besöka
2

domstol och begära en fortsättning. En fortsättning är tillgänglig för sådana orsaker som schemaläggning konflikter, sjukdom, resplaner eller åtaganden arbete. Använd denna tid för att samla in ytterligare information om fallet, granska vittnesmål (om tillgängligt), granska fakta i målet eller anlita en advokat (om möjligt).
3

Begär en rättegång . Nu när du har granskat ärendet, begära ett datum för rättegången och anlita en advokat om det behövs. Du kan också begära en utfrågning för att undersöka eventuella fel i officerens uttalanden eller kränkningar anges på biljetten. Syftet med utfrågningen är att begära en uppsägning eller att hävda giltigheten av citatet. Om en förhandling avslås eller ärendet inte omedelbart avfärdas, måste du begära en prövning i syfte att bekämpa de misstag på trafik biljetter. Du måste ange en invändning vid den här tiden.
4

Ge bevis. Om vittnesmål är tillgängliga eller andra bevis har samlats in, använd dessa fakta för att skriva en sammanfattning av händelsen. Sikta på bevis som inte är föremål för yttrande. Ge bilder av platsen, särskilt om stora träd, hård-till-view skyltning eller andra element kunde ha påverkat händelsen. Till exempel kan om du vill göra anspråk officeren inte har sett dig köra stoppskylt eftersom hans uppfattning var hindras från ett stort scrub, kan en bild vara till stöd för detta påstående. Med hjälp av bilden kan du hävda att du slutade tillfälligt, men när du nått stoppskylt, flyttade man in i en blind fläck som förhindrade officer från att se dig sluta.
5

officeren bevisa sin fallet och objektet. Att invända mot hörsägen, använda uttalanden som, "Det är officerens tolkning av händelserna och skall avvisas." Varje misstag som är resultatet av officerens rapporten kan avfärdas eller utmanas. Få honom att bevisa skuld.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124494.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.