Hur polska aluminium på en buffert Wheel

En bra polish på en aluminium hjul är allt som behövs för att bringa metallen tillbaka i toppskick. Ibland alla ett aluminiumhjul behov är en bra tvätta med tvål och vatten. Men andra gånger kan det behöva polera med en buffert hjul. Beroende på vilken typ av aluminium som du arbetar med, måste du bestämma vilken metod som fungerar bäst för metallen. Annars kommer polering av aluminium på en buffert hjul vara det lämpligaste sättet att återlämna den ursprungliga glans till dina hjul. Saker du behöver
Power Ball buffert hjul
Mini-power ball buffert hjul
Aluminium polish eller metall polish förening
Cotton
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera aluminium hjulet för att se om det är bestruket eller obestruket. Belagd aluminium behöver bara en bra tvätta med tvål och vatten. Slipande material, såsom en förening, kommer att skada metallen. Om aluminium är obelagda, så kommer det att hålla upp under en polering med en buffert hjul. Doppa en bomullstuss med aluminium polish och gnid den mot metallen. Om pinnen blir svart, är aluminium obestruket.
2

Titta på aluminium yta av hjulet. Om det reflekterar ljus, så är det fortfarande i gott skick och behöver bara en skölj och torka med tvål och vatten. Medan metallen kan kännas smidig, kan ytan fortfarande grov, speciellt när det påverkar hur ljuset reflekteras det. Så om metallen är tråkig, då en buffert hjul kommer att behövas för att få den tillbaka i gott skick. Torka en grov förening eller aluminium polish på hjulet
3

. Sprid föreningen på ordentligt, vilket gör att du når urtagen i hjulet eller andra svåra att nå områden.
4

Polera aluminium med en styv buffert hjul, med grova föreningen eller aluminium polera för att jämna ut ojämna kanter i metall. Se till att du använder rätt mängd rpm och trycket på ytan. För lite tryck kommer scatter föreningen, medan för mycket tryck kommer att bränna aluminium.
5

Polera hjulet ordentligt, göra vissa att du arbetar på djupa skrymslen i hjulet också. För dessa är svåra att nå områden, använda en mini-power ball. Mini-Power Ball buffertar har en 3-tums diameter skum som är särskilt utformade för att nå trånga utrymmen runt muttrarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124473.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.