Fördelar med Cold Air Intake

Factory bilmotorer har lagringssystemen luftintag. Dessa system använder ett filterpapper luft och inmatningsrör som är baserade på att hålla motorn tyst. Byte av lager systemet luftintaget med en kall luftintaget system gör att motorn något högre. Men detta har många fördelar. Längre Motorblock Life

När motorn körs vid en svalare temperatur, den har en längre livslängd. Detta innebär fördelar även omfattar motorkomponenter, inklusive radiator. Addera Snabbare gasrespons


När du trycker på gasen från ett fullständigt stopp, skickar ett lager luftintag varm luft in i förbränningskammaren, vilket ger en långsam respons från motorn. Men om du har en kall luftintag, luften som kommer in i kammaren är svalare. Detta gör att motorn svarar snabbare än med ett lager intag.
Ökad Hästkrafter

Eftersom kall luft är mer gynnsam för bränslen, kommer din motor hästkrafter vara ökade så snart kall luftintaget är installerad.
bättre gas körsträcka

kall luft intag system ger en bättre luft-bränsleförhållande i gasledningarna. Detta motsvarar bättre gas körsträcka eftersom blandningen förbränns mer effektivt.
Spara pengar på Filter

luftfiltret på en kall luftintaget kan tvättas och återanvändas om det oljas ordentligt efter tvätt. Detta sparar pengar eftersom du inte byter filtret var 15.000 miles, som du måste med ett pappersfilter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124467.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.