Hur man Välj ett bilbatteriladdaren

En brett spektrum av laddare bilbatteri är tillgängliga för konsumenter för att möta eventuella krav. De egenskaper och funktioner av en viss maskintyp kan fokuseras på ett enda syfte, eller tillräckligt bred räckvidd för att utföra en mängd olika uppgifter. Avsedd användning är en primär faktor som styr valet av en laddare, eftersom maskinen måste kunna uppfylla alla realiserade förväntningar. Kvalitet frågor bör också tas upp i ljuset av hur ofta och hur länge du tänker använda den. Göra ett lämpligt val i att välja rätt verktyg för jobbet kan undvika besvikelser och onödiga utgifter. Instruktioner
1

Betrakta en liten rännil-typ laddare för att upprätthålla en optimal laddningstillstånd för en bil i lager. Du kan också använda denna typ av billig laddare att långsamt återställa spänningen av ett djupt urladdat batteri. Övervaka laddningen, med hjälp av ganska enkla lyser dessa laddare är oftast utrustade med.
2

Välj en mer robust maskin, om snabbare, hög-output avgifter önskas. Jämför laddning strömförbrukningen mellan andra modeller i samma prisklass att samla det bästa värdet. Tänk på ränta som erbjuds inställningarna, och vilken typ av laddningsnivå display, med avseende på avsedd funktion.
3

Välj en stor roll-runt typ laddare, om hopp-starter förutses, eller om maskinen skall användas i en reparationsverkstad inställning. Tänk på det faktum att större, mångsidiga laddare kan utföra samma arbetsuppgifter som mindre maskiner, medan det omvända är inte sant.
4

Inspektera alla laddare under övervägande för kvalitet i byggandet. Ge tros historia och rykte tillverkaren av laddaren, och garantin som erbjuds. Vara medveten om att en garanti är till någon nytta, om tillverkaren går i konkurs eller byter varumärke regelbundet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124451.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.