Hur få bättre gas körsträcka för Ford Expedition

Ford Expeditions är kända för att få lite gas körsträcka. Det är viktigt att vara medveten om detta innan du köper en av dessa. Om du redan har köpt en, men tappa inte modet. Det finns några saker du kan göra för att hjälpa din Ford Expedition få bättre gas körsträcka. Det kommer inte få så bra gas körsträcka som vissa andra fordon, men du kan förbättra på vad du redan har. Saker du behöver
Premium gasTune-upOil changeTechron bränsle tillsats
Visa fler instruktioner
1

hålla din Ford Expedition så tom som möjligt. Ju fler objekt du lagrar i din expedition, desto tyngre fordonet blir. Detta gör att du kan använda mer gas.
2

Gå hastighetsgränsen. Om möjligt, använd knappen farthållaren. Ökning och minskning av hastigheten ofta får dig att använda mer gas.
3

Använd Techron bränsle tillsats. Detta bränsle tillsats rengör bränsleledningen, som kommer att hjälpa din Ford Expedition fungera smidigare och effektivare.
4

Kontrollera trycket i däcken är korrekt. Du vill att dina däck att ha en lika stor mängd luft i dem hela tiden. De flesta gas skötare kan kontrollera lufttrycket för dig utan kostnad.
5

Använd premium gas när vid pumpen. Detta kommer att hålla din motor ren och förbättra din gas körsträcka.
6

Få en tune-up. Se till att de kontrollerar alla dina bränslen och byta ut olja varje 3000 miles. Inte utföra korrekt underhåll på din Ford Expedition kommer att få den att inte utföra upp till sin förmåga. Om du vill ha den bästa gas körsträcka, måste du få bilen upp till sin högsta prestanda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124449.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.