Hur ta hand om Microfiber

Microfiber handdukar och rengöring av verktyg drar till sig damm och smuts på grund av hur de är gjorda. De är ett speciellt vävt blandning av polyamid och polyester fibrer som håller en statisk laddning. Ta väl hand om dina microfiber produkter är en viktig del i att säkerställa deras fortsatta utveckling. Om du använder sköljmedel, blekmedel eller hög värme till dessa specialiserade fibrer, kan du eliminera deras statisk laddning, vilket gör dem till lite mer än en beställning handduk. Saker du behöver
Mild flytande tvättmedel
Visa fler instruktioner
1

tvätta dina microfiber produkter i en mild, tvättmedel utan blekmedel. Undvik sköljmedel. Både blekmedel och sköljmedel eliminera statisk laddning som gör microfiber rengöringsprodukter fungerar så bra, så om du tvättar dem med blekmedel och sköljmedel sina speciella egenskaper kommer att förstöras.
2

Torka microfiber produkter på en låg värme eller, ännu bättre, ingen värme inställning. Utsätta dem för den extrema värmen temperaturer som finns i en torktumlare kan få fibrerna att smälta samman. Det är okej att låta din microfiber produkter luft eller dropptorka.
3

Tvätta och torka dina microfiber produkter separat från andra tyger. Detta hjälper till att skydda microfiber från att absorbera ludd eller kemikalier från andra material. Det hjälper också att hålla dig från att oavsiktligt torkning av mikrofiber på hög värme med din andra tvätt, vilket troligen skulle resultera i en smält trasa mess.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124432.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.