Om Glasfiber subwooferhöljet

Om du är trött på den trista lådor av trä högtalare i din bil och vill ha en mer anpassad utseende, behöver du inte gräma mycket längre (eller spendera tusentals dollar på bilverkstad). Du kan köpa glasfiber subwoofer kapslingar som är konstruerade för att anpassa sig till nästan alla subwoofers på marknaden och passar perfekt i nästan alla bilar. Typer
p Det finns flera olika typer av glasfiber subwoofer kapslingar, inklusive enkel-, dubbel, trippel och dynamiska glasfiber subwoofer kapslingar. Enstaka glasfiber subwooferhöljet kommer generellt att kosta någonstans i division på $ 200 och tredubbla kapslingar subwoofer är vanligtvis minst $ 500.
Funktioner

Vissa funktioner i glasfiber subwoofer kapslingar inkluderar separerar kammare från dubbla höljen, 1 tum av uretan skum ligger vid fundamentet, en 3/4-tums MDF (medium = fiberplattor) montering ring och en trippel lager av glasfiber med en MDF bas.

Överväganden

Glasfiber subwooferhöljet kan vara väldigt dyrt, så det kan vara en bra och praktisk idé att överväga att bygga din egen. Anpassade högtalare kapslingar kan byggas på billigt. Du behöver material såsom plugg stavar, glasfiber harts, glasfiber förpackningar matta, målare tejp, 1/2-tums MDF, lim och strumpbyxor.
Fördelar

Några fördelar med att använda glasfiber subwoofer kapslingar är att de kan vara särskilt utformad för att passa in i en viss bil eller inom specifika utrymmet i en bil (med plats som inte kunde användas med en vanlig baslåda formad som en rektangel) och att de ger din bil en unik, skräddarsydd utseende.
Teorier /Spekulation
p Det finns många bra online-leverantörer som erbjuder stort och varierat urval av glasfiber subwoofer kapslingar. Några av dessa butiker är Subthump.com, Dynamic subwooferhöljet, TCC Customs Audio, Super Crew Ljud, Specialties Pickup och Bilstereo Factory.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124413.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.