Om Vindrutetorkare Fluid

Vindrutetorkare vätska är en billig alkohol baserad vätska som används med torkarbladen att rengöra vindrutan på en bil. Genom att aktivera pumpmekanismen att spruta fluiden, aktiverar den även torkarna hos fordonet. Den spolarvätska innehåller en farlig alkohol, så var försiktig runt barn och husdjur. Funktion

Vindrutetorkare vätska används för att enkelt rengöra vindrutan på ett fordon under körning. Det ökar drivande synlighet genom att rensa bort smuts och skräp som kan samlas på vindrutan. Den spolarvätska sättes till en reservoar under huven på fordonet. Det pumpas genom en liten slang som är ansluten till din torkarbladen eller vid basen av vindrutan med en knapptryckning från insidan av din bil. Knappen för att aktivera pumpen spolarvätska är oftast placerad på spaken som styr torkarbladen. Funktioner

Vindrutetorkare vätska är alkohol baserad att förhindra frysning
. Det innehåller i allmänhet omkring 30 till 50 procent metanol med mycket lite rengöringsmedel. Vissa spolarvätska innehåller också ett avisningsmedel som hjälper till att få frost och is från framrutan under de kallare månaderna på året. Det är en billig lösning som vanligtvis säljer för mindre än två dollar, men det bekvämligheten den lägger till din körning synlighet är obetalbart.
Varning

Vindruta spolarvätska innehåller metanol, som är en giftig alkohol som kan vara skadligt eller dödligt för husdjur och barn. Var försiktig när du lagrar din vätska vindrutan bricka och se till att städa upp spill som uppstår när du fyller din reservoar eller spill som orsakas av reservoaren att punkteras.
Överväganden
< p> En spolarvätska värmare kan läggas till din bil efter marknaden. Välj fordon kan komma redan utrustad med en värmare direkt från fabrik. Den uppvärmda spolarvätska antas förbättra rengöringsförmåga av lösningen innebär bättre sikt genom vindrutan. Det varmare spolarvätska kan också hjälpa klara frysta slangar spolarvätska och munstycken från reservoaren till vindrutan.
Missuppfattningar

Medan du hittar recept på Internet som tillåter dig att göra din egen vätska vindrutetorkare, bör du inte använda en blandning av endast tvål och vatten i din bricka reservoar. Detta kan inte bara leda till frysning av lösningen i behållaren, men det kan också frysa på vindrutan när du använder den. Detta kan orsaka farliga körförhållanden på grund av dålig sikt. Vindkylefaktorn som skapas på din bil när du kör också måste beaktas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124410.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.