Hur man installerar Skid Plates till Honda Rincon ATV

Honda Rincon ATV är en populär stil och en av de mest robusta ATV tillgängliga idag. Rincons är bjudet av Honda.com som flaggskeppet i företagets ATV lineup och en av de mest tekniskt avancerade terrängfordon på marknaden. Utrustad med Gpscape, en hi-tech navigationssystem och en rem-mindre överföring är det svårt att hävda att Rincon är inte väl värt sitt relativt höga prislapp. Dock kommer alla de tjusiga teknik i världen inte spara en ATV när en stor, taggig sten smäller in i vevhuset när du korsar tuff terräng. Det är vad glidplattor är till för. Hasplåtar är metallplattor som passar på ramen av Rincon att skydda vevhuset från stenar och stockar. Lager Rincons levereras med förinstallerad dessa, men om du har köpt en eftermarknad hasplåt eller din cykel inte har en hasplåt installerat, kommer den här artikeln gå igenom den enkla processen att installera en. Saker du behöver
Ratchet set
Skid plate kit
Visa fler instruktioner
1

Köp en hasplåt kit för din specifika modell av cykel. Eftersom det finns olika motorstorlekar och år av produktion för Honda Rincon, det finns olika hasplåt kit, så se till att du får den rätta för din cykel.
2

Med spärr, ta bort gamla bultar och den gamla hasplåt (om tillämpligt) från din cykel. Det är normalt bara fyra skruvar som håller plattan på plats i hörnen, så ta bort dessa och spara om du skulle tappa /förlora en av de nya.
3

Montera nya hasplåt på plats, och linje upp bulthålen på ramen med dem på skidplate. Använd antingen de nya bultarna från din skidplate kit eller de gamla bultarna du drog ut ur ramen för att dra åt den nya skidplate på plats. Kontrollera att allt är fint och tätt och drabbade leden!

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124404.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.