Om Car Inspektioner

Bil inspektioner finns i två varianter, de som du måste komma till rätta med din statens krav på registrering och inspektioner du kan få som en begagnad bil köpare på alla typer av fordon för att se vilken typ av villkor i bilen är i. De årliga inspektioner får du på din bil genom ditt tillstånd kolla alla de viktigaste komponenterna i bilen, men de begagnad bil inspektionerna kommer att täcka lite mer. Historia

Statliga bil inspektioner har som de flesta varje stat i årtionden som ett sätt att säkerställa att alla bilar på vägarna är säkra och väl underhållna. Datorer är nu mycket viktigare att utföra inspektioner statliga bil. Denna nya teknik har gjort dem mycket snabbare och effektivare. De har också förbättrat begagnad bil inspektioner du kan ha utförts på en bil du vill köpa.
Funktion

En stat bilbesiktning kommer att se till att din bil är inte bara säkra, men överensstämmer med avgasutsläpp och normer som fastställts av varje stat. Denna process omfattar en kontroll av katalysator, och en mätning av utsläpp innehållet i avgaserna med hjälp av diagnostisk utrustning som är ansluten till bilens interna dator.
Överväganden

begagnad bil inspektion visar dig några potentiella och nuvarande problem med din bil. Det går långt utöver de flesta statliga inspektioner, och inte bara fokusera på utsläpp. Denna typ av bilbesiktning inkluderar en visuell inspektion av underredet, en provkörning av alla bilens system, och en mycket noggrann titt på varje del av bilen. Några många inkluderar fotografier av bilens vitala delar och underrede.
Betydelse

Alla bilbesiktning är viktigt att se till att din bil fungerar och ger sitt bästa. En bilbesiktning kommer att fånga de flesta problem som en ägare inte kan se, eller höra sig vid körning. En brist avgassystemet kan upptäckas med en bilbesiktning genom utsläpp testet. Bromsar och rotorer som alltid slits kan testas och mätas och bilägaren kan informeras om de behöver bytas ut. Andra viktiga delar av bilen som hjulet och balansering av däck kan testas under en inspektion, och fixa något som detta skulle kunna leda till en bättre bränsleekonomi.
Missuppfattningar

En stat bilbesiktning kommer inte testa alla bilens vitala funktioner. En av de vanligaste problemen den inte gör testet är det motorns prestanda. Utsläppen är inte samma sak som ett motortest. För att vara säker på att din bils motor fungerar som bäst, bör du ta bilen för att ha en tune-up. De flesta statliga inspektioner kommer bara testa strukturella, säkerhet och utsläpp problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124379.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.