Felsökning av Styrsystem i en Chevy Camaro

Chevrolet svarade Mustang utmaningen med Camaro, en modell som varade från 1967 till 2002. Camaro delar komponenter med Pontiac Firebird. Stanna på toppen av problem med din Chevy Camaro bilens styrning är inte mer komplicerat än för någon annan bil så länge du vet vad du ska leta efter. Saker du behöver
GM styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

hänga med rutinmässigt underhåll, inklusive smörja styrlänkaget var 7500 miles. Inspektera koppling komponenter är lösa eller slitna. Du bör även kolla fjädring och se till att kroppen är ordentligt fäst vid ramen.
2

Kolla Servostyrningsvätska nivåer två gånger per år med hjulen rakt och vätska värms upp till normal arbetstemperatur. Använd GM vätska servostyrning och hålla vätskenivåer mellan kalla och varma markeringar. Använd inte transmissionsolja.
3

Titta på hydrauliken, inklusive redskap och pump, slangar, ventiler och cylindrar. Se till att pumpen drar ner motorvarvtal när du ansöker servostyrning och se till att ventilerna är fria och rena.
4

Evakuera slangarna och testa servopumpen. Se till att pumpen ger rätt flöde till styrväxeln. Leta efter tecken på slitage i slangar, föroreningar och problem med behållaren.
5

Inspektera växellådan för skador eller slitage på tätningar, axlar och delar. Om du ser några läckor måste du bygga om eller byta ut styrväxeln. Dubbelkolla att se till att växeln monteringen är inte löst.
6

hålla bilen fri från andra komplikationer som kan påverka styrningen. Detta kan inkludera slitna eller ojämna däck, dålig front-end justering, hjul eller bromstrummor ur balans, en lös bakaxeln och även överbelastning.
7

Ta din bil till en certifierad mekaniker om du kan 't spåra problemet. De har tillgång till Servicemanualer och mer sofistikerade apparater testning. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124293.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.