Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Toyota Tundra

Toyota Tundra full storlek pickup har varit på den amerikanska bilmarknaden sedan 2000 och är fortfarande ett populärt val för lastbil köpare. Tundra förarna också kan förbättra hälsa och livslängd av sitt fordon genom att utföra hemma underhåll, inklusive grundläggande flytande kontroller. Kontroll av styrservovätskans nivå kommer inte bara att spara pengar på dyra reparationer, men kommer också att hålla dig säker på vägen. Saker du behöver
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

utföra grundläggande underhåll på din Toyota Tundra varje månad. Medan du kan kontrollera din styrservo vätska snabbt vid lätt som helst, ska du inte behöva lägga vätska snabbare än 60.000 miles.
2

Kontrollera att trucken är parkerad på ett jämnt underlag och att motorn är kall innan du utför underhåll för att säkerställa att du får en korrekt behandling av vätskenivåer.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid under huven på din bil. I 5 VZ-FE motortyper, är styrservoolja på passagerarsidan framför motorn, medan en FZ-FE motortyper, är behållaren placerad på förarsidan av motorn.

4

Kontrollera att vätskenivån ligger någonstans mellan "Hot" och "Cold" märken nivå. Om vätskan är låg, kan du lägga till mer vätska genom att ta bort locket och lägger långsamt. Kontrollera bilens handbok för fabriken fyllning. Var medveten om att behållaren är liten och kan lätt bli överfylld av misstag.
5

Inspektera behållaren själv samt andra komponenter som slangar och klämmor för att säkerställa att det inte finns brott eller sprickor som kan bli följden i en läcka. Byt ut slitna delar omedelbart för att undvika varm vätska läcker in i motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124272.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.