Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Dodge Caravan

Dodge Caravan mini-van har genomgått en rad förändringar sedan 1990-talet, varav de flesta har varit koncentrerad till inredningsdetaljer och motor och transmission. Även tidigare modeller har haft vissa problem med driftsäkerheten med automatisk växellåda har servostyrning systemet i stort sett densamma. Underhålla effektnivåer Steering Fluid är ett enkelt hem procedur för varje Dodge Caravan. Saker du behöver Flighter Dodge-godkänd styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera effektnivåer Steering Fluid för din Dodge Caravan varje 22.500 km eller tidigare om du märker ett läckage eller problem med styrsystemet när du kör.
2

Park husvagnen på en plan yta och stäng av motorn innan du arbetar under huven. Varm vätska eller en ojämn yta kan artificiellt ändra vätskenivåer och resultera i en misstolkas.
3

Lokalisera styrservo vätskebehållare i maskinavdelningen märkt "Power Steering Fluid" och ta bort locket för att kontrollera vätskenivån. Vätskan ska vara högre än den låga nivån märket och inte överstiga den högsta nivån.
4

Fyll styrservoolja med Dodge-godkänd vätska om det behövs. Om du måste fylla på vätska servostyrning regelbundet, kolla noga för dolda läckor i servostyrningen och ta bilen in till återförsäljare om du inte kan hitta en läcka.
5

Kontrollera slangar och kopplingar runt servostyrning reservoar för sprickor i slangarna när du kontrollerar styrservovätskans nivå och byt slangar och klämmor som behövs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124243.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.