Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en Chevy Silverado

Den Chevy Silverado är en av två fullstora lastbilar för närvarande tillverkas av General Motors (GM). Medan GM har tillverkat lastbilar sedan 1930-talet, trädde Silverado lastbilar produktion på 1970-talet. Den Silverado finns i flera modeller, inklusive 1500, 2500 - och 3500, med ett utbud av lyftkrafter. Den Silverado använder ett hydroboost system som försvårar styrning och broms reparation, men vätskenivån underhåll är enkel att utföra. Saker du behöver
GM godkända servostyrning vätska
Visa fler instruktioner
1

Park din Chevy Silverado på en plan yta och vända bilen innan kontrollerar servostyrning vätskenivåer. Vätskenivåerna artificiellt förändras av en ojämn yta och orsaka misstolkas. Låt varma motorer svalna innan du kontrollerar vätskenivåer.
2

Look för styrservo vätskebehållare och pump på vardera sidan av motorn. Mindre skillnader kan finnas i behållaren plats för 1500, 2500 och 3500 modeller, men behållaren skall vara tydligt märkta.
3

Ta av locket från behållaren och kontrollera styrservovätskans nivå att se till att den är högre än den låga nivån varumärket men inte över den maximala vätskenivån. Lägg GM-godkänd vätska servostyrning som behövs.
4

Kontrollera efter läckor i de omgivande kopplingar och slangar som leder till och från reservoaren, synliga som sprickor, brott eller våtutrymmen. Om du kör en 2005 Silverado, komponenter i servostyrningen kan har återkallats, så meddela din återförsäljare omedelbart om du märker en läcka eller har problem med servostyrningen.
5

Sök efter läckage under motorn och svårare att se platser. Om du misstänker en läcka, men kan inte hitta någon, vara medveten om att läckor kan förekomma i hydroboost system och du kan behöva ta bilen för reparation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124228.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.