Hur Dra eller Ersätt kylvätskeslangarna i en Acura Integra

Ändra kylvätskeslangarna på en Acura Integra är ett snabbt projekt som håller bilen från att lämna dig på sidan av vägen. Kontrollera kylvätskeslangarna på våren och en gång på hösten. Variationer i motoralternativ och årsmodeller alla använder samma instruktioner, men slangstorlekar måste verifieras med Acura Integra drivrutiner manuellt. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Catch kan
Skruvmejsel
Tänger och muttrar föraren
Knife
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna. Jack upp bilen med domkraften poäng bakom framhjulen och placera bilen på pallbockar. Ta bort kylarlocket och placera en hink eller fånga behållare under kylaren pluggen och slangar. Öppna avloppet och låta nog kylvätska ut ur kylaren för att hålla den från att läcka ut ur slangen.
2

Lossa slangen i båda ändar genom att klämma ändarna Fjäderklämma eller med hjälp av en mutter drivrutin beroende på stil klämman på plats. Dra klämmorna ner slangen tills den har banat bröstvårtan. Fullt tömma kylaren för att ersätta bottenenheten slangar, som bara kan nås från bilens undersida.
3

Dra eller vrida slangen tills det släpper från den anslutande änden. Slit slangen med en kniv och dra tillbaka den om den inte kan frigöras för hand. Rengör båda slangändar och inspektera från sprickbildning eller skada, byt ut slitna slangar omedelbart
4

Slip klämmorna över båda ändar av den nya slangen och doppa ändarna i ren kylvätska att göra det lättare att glida på. bröstvårtan. Skjut slangen på anslutande ändarna, vrid slangen runt om ändarna inte ansluter enkelt. Många slangar är något olika diametrar på ändarna och passar bara på ett sätt.
5

Dra åt klämmorna med tång eller mutterdragare. Stäng avloppet om öppna och fylla på kylaren med rent kylvätska. Byt ut kylarlocket och starta motorn av Acura Integra, lägga till ytterligare kylvätska vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124221.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.