Hur får man en förlängd garanti för din begagnade bil

få en förlängd garanti för din begagnade bil är inte en mycket svår process, men du behöver för att vara säker på att du hittar rätt garantin och få alla de alternativ du vill, med ingen av de alternativ som du inte behöver. Begagnad bil garantier kommer att erbjuda dig en mängd utökade från ytterligare delar täckning till hotellvistelser och biluthyrning. Denna artikel kommer att visa dig hur du kan få en förlängd garanti med alla de alternativ som du behöver för din begagnade bil. Saker du behöver
Begagnad bil Alicante Telefon eller internetuppkoppling och dator
Visa fler instruktioner
1

Plocka de viktigaste fördelarna du vill inkludera i din begagnade bil garanti. Skriv ner dem och hålla din lista med dig när du ringer.
2

Ring eller logga in på en begagnad bil garanti bolagets hemsida. Du kan också gå till någon bil webbplats för att ansluta med rätt garantin företaget.
3

Välj begagnad bil garanti som du vill. Kom ihåg att bocka av alla de alternativ som du har på din lista.
4

Du bör få en offert på den täckning som du väljer. Om inte, be om en, och jämför de potentiella kostnaderna för garantin till den täckning du köper. Om garantin täcker alla reparationer, inklusive stötfångare till stötfångare täckning, räkna med att betala mer, men kom ihåg att du kommer att täckas för mer om något händer.
5

Kolla garantin företaget innan du köper begagnad bil garanti. Ta reda på hur lång tid det har varit i branschen och forskning dem på Better Business Bureau webbplats.
6

Köp din garanti och se till att du behåller en kopia av ditt kontrakt. Läs den noggrant tills du förstår allt som är täckt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124203.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.