Min 1995 Honda Accord Fönster stängs inte

Den 1995 Honda Accord är en medelstora fordon erbjuds både som en fyra-dörrars sedan och tvådörrars coupé. Fordonet har makt fönster, som tillåter ägaren att styra öppning och stängning av fönstren med en knapptryckning. Ett fönster som plötsligt inte kommer att stänga kan uppleva en brist på makt eller smuts innanför fönstret mekanismen. Kontrollera strömmen, fönstret kontroll och fönsterkarmen för att fixa ett fönster som inte stängs. Saker du behöver
Pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

Makten måste gå till fönstret så att det kan stänga. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid ur "Off" och "On" läge för att säkerställa makten går till fönstret motorn.
2

Avlägsna smuts och föremål från fönsterkarmen . Smuts och föremål kan hindra fönstret från att stänga hela vägen. Torka av ramen och toppen av fönstret med en fuktig pappershandduk.
3

Ta bort all smuts från den elektriska fönsterhissen knappen på dörrpanelen. Grime kan arbeta sig in dörren kontroll, förhindra knappen från att arbeta. Torka ner knappen med en fuktig pappershandduk.
4 p Om ingen av dessa åtgärder löser problemet, ta bilen till en auktoriserad Honda-tekniker eller bilmekaniker. Fönstret Motorn kan brytas. En bilmekaniker har lämpliga verktyg för att diagnostisera och fixa ditt fönster utan att ytterligare skada din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130632.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.