Hur man tar bort Däck och Bromstrumma

Mechanic arbete är dyrt . Lyckligtvis kan du göra många reparationer och underhållsarbeten själv . Om du någonsin har att jobba på bromsarna , måste du ta bort däcket och bromstrumman . Med ett par verktyg , kan du ta bort dem själv . Instruktioner
1

Lyft bilen så att du kan arbeta på det bekvämt och säkert . Om du inte har en hiss , använd en domkraft , men se till att du fäst den ordentligt och bilen står på en plan yta .
2

bort navkapseln genom att föra in en skruvmejsel på kanten att den hoppar av. Ta en rörtång och lossa och ta bort muttrarna . Avlägsna däcket och hålla alla muttrarna ihop så att du inte förlorar dem .
3

Bryt bort clipsen runt reglarna om du har en ny bil . Nya bilar har normalt två clips runt två av dubbar på trumman . Du måste ta bort dessa innan du kan ta bort trumman . Med hjälp av en skruvmejsel , böja klippen tillbaka och bryta dem att släppa trumman . Oroa dig inte om att ersätta dem .
4

Ta en hammare och slå på trumman så hårt du kan på kanten eller skuldran . Var inte rädd för att orsaka någon skada så länge du slår den på axeln . Trumman hoppar ut , och allt du behöver göra nu är att glida bort .
5

Följ samma procedur för att ta bort däcket och bromstrumman på andra sidan .
< br >
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124186.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.