Hur man använder en smörjnippel

Allmänt känd som fettsprutor är smörjnipplar används för att applicera olja eller andra smörjmedel. Den smörjnippel är ansluten till ett smörjmedel behållare, och genom den smala öppningen öppning kan rikta smörjmedel till exakta platser det behövs. The fram är enkla och ganska självförklarande, vilket gör det enkelt för proffs och nybörjare att använda. Saker du behöver sälja Grease gun
Smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Anslut smörjnippel till fettspruta. Detta innebär vanligtvis att klämma bröstvårtan på plats med hjälp av fettspruta s "käftar."
2

Ladda din fettspruta med ett smörjmedel blandning. Belastningen Metoden varierar beroende på vilken typ av fettspruta och smörjnippel du kommer att använda för jobbet. Se till att kolla din individuella fettspruta anvisningar innan du börjar.
3

Använd en handdriven fettspruta att pressa smörjmedel i trånga ställen. Använd vev för att bygga tryck i pistolen, och släpp den om smörjnippel genom att dra i avtryckaren. Fettet kommer undan bröstvårtan s bländaröppning, applicera smörjmedel varhelst det behövs.
4

Applicera smörjmedel i form av en annan typ av handdriven fettspruta som utnyttjar en kolv system i stället för en trigger release. Tryck på smörjmedelsprutan rumpa att tvinga en kolv genom pistolen kropp. Det ökande trycket kommer att tvinga smörjmedel genom smörjnippel.
5

Använd en pistol pneumatisk fett och nippel för att tillämpa smörjmedel snabbt och enkelt. Detta kan vara ett särskilt användbart verktyg för applicering av massor av smörjmedel på ett professionellt garage. Detta luftdrivna system använder slang och tryckluft för att tvinga smörjmedel genom smörjnippel.
6

Rengör smörjnippel grundligt efter varje användning. Skölj smörjnippel genom att spola den med vatten. Låt din smörjnippel och pistol för att torka innan du förvarar dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124149.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.