Hur man klarar Utsläppsprovningen

Med jordens temperatur på uppgång, har det blivit mer och mer viktigt för människor att göra allt de kan för att stävja sina föroreningar vanor. Bilar är en av de främsta orsakerna till luftföroreningar. På grund av detta har många städer och stater gjort utsläpp testa obligatoriskt på alla fordon som har tillstånd att vara på väg. Det finns flera åtgärder du kan vidta för att passera ett utsläpp test. Instruktioner
1

Schemalägg dina utsläpp provet äger rum på en trevlig dag. Mekanikern måste köra bilen för en längre tidsperiod om det är kallt eller regnar. Den motorolja, kylvätska och katalysator kommer att behöva extra tid att få varmt.
2

Testa ditt batteri för att se till att det är i optimalt skick. Om batteriet är för svagt, kan det påverka din insprutare prestanda och förändra resultatet av dina utsläpp testet. Addera 3

Ändra bilens olja innan schemaläggning ett utsläpp test. Om din olja är smutsig, kommer din bil att skapa mer skadliga utsläpp.
4

Fyll din tank med premium bensin. Även om det kan kosta några cent mer, är premium gas renare och mer miljövänliga.
5

Circle blocket i 20 minuter innan parkering i mekaniker garage. Detta kommer att ge din bil gott om tid att värma upp och bränna bort eventuella utsläpp som du inte vill registreras under provningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124146.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.