Hur att rengöra en Headliner

När du rengör din bil, glöm inte att rengöra headliner. Om du inte vet att det finns en fläck där, kanske du glömmer att rengöra denna viktiga del av bilens interiör. Enkelt underhåll kan hålla en bils headliner ser ut som nytt. Saker du behöver
Vakuum
mjuk trasa renare
Klädsel lämplig för headliner
Kemtvätt pad
Visa fler instruktioner
1

Inspektera headliner innan du börjar rengöra den. Så att du kan veta var fläckar och smutsiga miljöer är.
2

Dammsug hela insidan av bilen för att ta bort allt damm. Använd en mjuk borste för att rengöra headliner. Tryck inte för hårt, eller du kanske riva innertaket löst. Om vakuumet har ett sug justering, ställ in den på lägre effekt för att kompensera någon chans att du kan dra headliner loss med vakuum. Addera 3

Torka eventuella vinyl delar av innertaket med en mjuk trasa. Använd rengöringsmedel vinylklädsel att rengöra denna typ av innertaket. Testa på en undanskymd plats för eventuella färgförändringar som kan uppstå.
4

Analysera eventuella fläckar i innertaket som du hittar. Olika fläckar kräver olika typer av behandling. Testa något renare på en undanskymd yta först.
5

Spray bilinredning renare i en mjuk trasa. Tryck försiktigt trasan på fläcken på headliner. Undvik blötläggning headliner, eller limmet som håller headliner kan lossna. Det är bäst att låta den första rengöringen försöket torka och upprepa processen än att dämpa headliner för mycket.
6

Använd en kemtvätt för att rengöra riktigt svåra fläckar. Knacka försiktigt på plattan på den torra headliner fläcken. När du arbetar dynan runt fläcken, bör platsen lyfta upp. Försiktigt dammsuga eventuella rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124142.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.