Hur hittar E85 Stationer

E85 är den alternativa bränsle som mest miljövänliga bilarna körs på idag. Det är en blandning av 85 procent etanol och 15 procent bensin. Med världens beroende av allt dyrare oljeindustrin, är E85 en alternativ energikälla tillgänglig för miljontals amerikaner-om de kan hitta en station. Här är några idéer för att hitta E85 stationer. Instruktioner
1

Sök på kartan på den nationella etanolvehikel Coalition (NEVC) webbplats (se Resources nedan). Välj ditt tillstånd eller en angränsande stat, och titta igenom listan för en bensinstation som inte är "privat". Flera av stationerna är bara på militärbaser, så se till att du hittar en plats öppen för allmänheten.
2

Kontakta NEVC och låt dem veta att du söker efter en E85 station. Det finns många E85 stationer där ute, men många är inte öppna för allmänheten, så kontaktar NEVC via sin hemsida genom att följa "Jag behöver E85 i mitt område" länken. Fyll i formuläret och skicka in det.
3

Hitta en E85 tankstation nära dig genom Department of Energy (DOE). DOE har en lista över pågående och planerade E85 tankställen. Denna lista upprätthålls av alternativt bränsle och Advanced Vehicles Data Center (AFDC) och drivs av energieffektivitet och förnybar energi (EERE) gren av DOE. Följ EERE länken och välj ditt tillstånd (se Resources nedan). Kontakta platsen för att se till att de är öppna för allmänheten.
4

Kontakta en ideell organisation som syftar till att öka E85 används i ditt område och nationellt. Den Drive85 Företaget främjar användningen av E85 genom en mängd olika sätt och ett sätt är att peka konsumenterna mot E85 stationer. Ring Drive85 på 602-430-3651 för att ta reda på var en E85 ligger nära dig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124141.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.