Hur man upp Scams Transmission Garanti

När din nya bil åldrar, så småningom fabriksgaranti på transmissionen löper ut. Byta en sändning kan köra allt från $ 1.500 till mer än $ 2,000, beroende på om du använder en oberoende mekaniker eller en återförsäljare. Att stor kostnad frestar vissa bilägare att överväga en garanti för att täcka överföring, men akta dig för att köpa värdelösa garantier. Instruktioner
1

Akta den säljare som telefoner att erbjuda en garanti för din bil, sedan börjar be om ditt kreditkortsnummer eller bankkontonummer. Detta är ett knep för att få personlig information som kan leda till identitetsstöld.
2

Watch för högt tryck taktik av en säljare som säger att du måste köpa garantin nu, eller möjlighet vunnit " t existerar imorgon. Detta gäller för bilhandlare, samt försäljare telefon.
3

Undersök noggrant igenom garantivillkoren. Försäljaren kan säga att allt är täckt, men det svart-vitt tryck kan variera. En bit av misstro kan du spara en bunt på en värdelös garanti och ett oskyddat överföring reparation.
4

Var försiktig av vykortet som kommer med posten, berättar ditt fordon garantin är på väg att löpa ut, och att du måste ringa inom en begränsad tidsram att återupprätta skyddet. Och varför behöver bolaget ditt VIN-nummer om de vet om din garanti situation?
5

Ring ett par lokala verkstäder för att se om de skulle reparera din sändning under garantin du funderar.

6

Undvik internet auktion webbplatser för överföring garantier. Väletablerade företag behöver inte annonsera på auktionssajter.
7

Se till att garantin täcker både mekanisk nedbrytning och slitage. Om garantin täcker endast maskinhaveri, kan företaget eller bilfirma klassificera problem med transmissionen som slitage och förnekar ditt påstående.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124139.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.