Hur makeover en bil

Bil makeover visar som MTV: s Pimp My Ride visar ytterligheter som folk kan gå till när du gör under ett fordon. Det är inte nödvändigt att spendera tusentals dollar för att makeover en bil, du kan piffa upp det med några enklare förändringar. Instruktioner
1

Håll interiör och exteriör ren. Att ta bilen för en tvätt och vaxning kan göra en hel del för en jolleseglare snygga fordon. Dammsugning ut inredningen kan också förbättra bilens totala utseende.
2

Åtgärda eventuella stötar och bucklor. Kontakta en butik auto organ om att få bli av med alla stötar och bucklor i bilen. En bucklig upp fordonet kan minska det totala värdet och ålder en bil.
3

Lägg säte och vändbar hjulsidor. Det finns många säte och vändbar hjulsidor som kommer i roliga mönster som speglar din personlighet. För en klassisk look, väljer svart läder säte och ratt täcker.
4

Titta in trevligare fälgar. Detta är ett populärt sätt att många förare makeover sina bilar. Fordon fälgar finns i en bred prisklass, börjar med billiga modeller går hela vägen upp till löjligt dyr stilar.
5

Måla fordonet. Du kan antingen lägga till ett nytt lager färg som matchar bilens aktuella färgen eller helt ändra färgen. Andra alternativ är att lägga band eller vilda mönster på utsidan.
6

Sparka upp ljudsystemet. JBL Bilstereo och system Infinity har högtalare och ljudsystem som verkligen kan lägga stil till din bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124104.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.