Hur man förbereder en bil för inspektion

Periodvis fordon måste inspekteras av motorfordon avdelning. Bil inspektioner säkerställa att fordonet är säkert att köra på vägen och inte avger överskott rök som är skadliga för miljön. Innan du beger dig till den lokala DMV, bör du göra ett par saker till bilen för att förbereda sig för inspektion. Instruktioner
1

Kontrollera alla lampor. Kontrollera att alla lampor är i funktionsdugligt skick, inklusive bromsljus och strålkastare. Om någon av lamporna inte fungerar, få dem fast innan besiktningen.
2

Se till att inga varningslampor lyser på instrumentbrädan innan du går till bilbesiktning. Om en av lamporna är på, kolla med en mekaniker för att fastställa orsaken.
3

Undersök däcktryck och leta efter överdriven slitbanan slitage. Problem med dina däck kan vara en orsak till inspektion misslyckande.
4

Inspektera bromsbelägg för slitage. Bromsar behöver vara i gott skick för att klara en besiktning.
5

Få en låt upp och oljebyte. Om du är försenade för ett oljebyte eller en melodi upp, innan en inspektion är en bra tid att få dessa gjort. En motor i gott skick körs mer effektivt och avger färre gifter.
6

Ha alla dokument redo i förväg. De flesta motorfordon avdelningar kommer att vilja se din försäkring och kort registrering innan de inspektera bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124094.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.