Hur du tar bort repor på en bil

Repor på en bil kan vara en nagel i ögat, men det finns en enkel lösning för att piffa upp din lack. Om du vill lära dig hur du tar bort repor på en bil, följ dessa enkla steg för att dölja de fula repor. Saker du behöver
Vax och fett remover, Paint penna som matchar din Color Code, klarlack Paint Pen
Visa fler instruktioner
Hur man tar bort repor på en bil

1

För att dölja repor på din bil, måste du identifiera färgkod på din bil. När du hittar den färgkod, kommer detta att du kan välja en färg penna som matchar färgen på din bil.
2

hitta koden lacken på din bil, måste du leta reda på dekal som innehåller din färgkod. Vanligtvis kan detta klistermärke hittas i någon av följande platser: i din bagagelucka i din reservdäck, under huven på brandväggen i din bil, eller på förarsidan dörrkarmen. När du hittar det, skriver färgkod ner.
3

Gå till din lokala bil center eller handla på nätet för en färg penna som matchar din färgkod och en klarlack måla penna.
4

Rengör utsidan av bilen grundligt och använder ett vax och fett remover på det område som innehåller scratch.
5

Skaka ritpennan. Öppna och tryck ritpennan på något annat än bilen för att få färgen flödar. På bilen, applicera ett tunt lager färg till scratch. Låt det torka. Applicera ytterligare ett lager. Upprepa.
6

Låt färgen torka i flera timmar. När färgen har torkat, använd din klarlack måla penna för att applicera flera tunna lager av klarlack måla. Låt klarlack torkar ungefär femton minuter mellan varje applikation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124058.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.