Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man bygger en bärbar Fem Wash minuters bil

Bilar blir smutsiga oavsett hur försiktig du är. Däremot kan du sätta ihop din egen bärbara biltvätt som tar cirka fem minuter att rengöra din bil. Du kommer att behöva några leveranser som kan förvärvas från en eftermarknad bilhandlare eller välj järnhandeln. Din bil kommer att tacka dig för att du tog dig tid att hålla den ren, och du kommer att spara pengar genom att inte behöva gå till en kommersiell biltvätt. Saker du behöver
Duffle bag
6 luddfri, mjuk stora rengöringsdukar
Biltvätt tvål Flighter Garden slang, 50 meter
Fällbart vattenhink
Sponge

Visa mer instruktioner
1

Placera trasor, tvål, svamp, slang och hopfällbar hink i duffel väska som kommer att fungera som din bärbara biltvätt.
2

Parkera bilen i din uppfart. Stäng alla fönster innan du stänger av motorn och sätta på nödbromsen. Addera 3

Ta din bärbara bil bag wash duffel ut till bilen. Skruva den ena änden av trädgården slangen på tappen.
4

Slå på vattnet och fylla skopan nästan till toppen med vatten. Häll i en kapsyl biltvätt tvål. Rör vattnet med fingrarna tills den är bra och diskmedel.
5

Drench bilen med vatten från slang för att avlägsna lös smuts. Börja med stammen och sedan väta den högra sidan av bilen. Drench huven på bilen och sedan göra den vänstra sidan. Drench taket.
6

Doppa en trasa i hinken. Tvätta bilen i samma ordning som du just gjorde när drenching det, den här gången med en trasa. Flytta tyget i långsamma cirklar när du tvättar bilen. Använd en ny trasa för tvättning var och en av sidorna.
7

Blöt svampen i hinken. Torka hjulet med svampen, med början från mitten av däcket och att arbeta ut till kanterna. Upprepa med de andra tre däcken.
8

Skölj bilen med vatten från slangen, med början på baksidan och arbeta framåt. Skölj varje däck med vatten från slang. Torka bilen med torra trasor.
9

Stäng av vattnet och koppla loss slangen. Håll i änden av slangen ner för att tömma allt vatten. Rulla upp slangen och sätta tillbaka den i duffel väska. Placera biltvätt tillbaka i duffel väska. Töm vattnet från skopan på gräset. Torka skopan med en torr trasa och komprimera den. Placera skopan i duffel bag.Wring ut svampen och lägg den i duffel väska.
10

Sätt en ersättare uppsättning torra trasor i duffel väska, och kasta de våta trasor i badkaret att torka för tvätt senare. Stäng duffel väska. Sätt duffel väska i bagageutrymmet på bilen för att använda igen senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123814.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.