Kansas Repo Lagar

Kansas finansinstitut kan återta ett fordon om gäldenären är i dröjsmål med lånet. En gäldenär anses vara standard om några utbetalningar inte görs enligt det ursprungliga låneavtalet. Gäldenärer i Kansas kan också vara standard för underlåtenhet att upprätthålla rätt försäkring på fordonet. Långivare i Kansas måste följa särskilda riktlinjer för att återta ett fordon lagligt. Krav

För återbördande agenter att ta ett fordon i Kansas, det finns vissa krav som måste uppfyllas. Ägaren av fordonet eller gäldenären måste leva i Kansas och fordonet måste ursprungligen finansierades av ett låneinstitut chartrade i staten. Kreditinstitutet måste fylla i en ansökan om titeln i Kansas län där fordonets ägare liv och ett återtagande utsaga måste också slutföras. En certifierad och attesterad kopia av trygghet måste också ingå med återbördande dokument. Detta avtal skall ange namnen på de gäldenärer, undertecknandet av gäldenärerna, märke, modell och år för fordonet och VIN-nummer. Utlåning institutioner måste också omfatta en kontroll av titel med återbördande dokument och betala fastställda avgifter i Kansas län där gäldenären bor.
Gripa Vehicle


gång nödvändiga pappersarbetet är klar kommer återbördande agenter ta bort fordonet från gäldenären. Återtagande agenter i Kansas får inte bryta mot fred samtidigt som man försöker att återta ett fordon. Fordon kan återtas från en parkeringsplats eller uppfart, men medlen kan inte bryta sig in i en låst grind eller garaget för att ta ett fordon. Om fordonet inte kan utmätas utan att bryta freden, då det långivande institutet kan lämna en rättslig åtgärd med domstolen för att återta fordonet.
Redemption

Gäldenären har rätt att lösa in fordonet efter ett återtagande har inträffat. För att lösa in fordonet, skall gäldenären betala skulden på lånet och de nödvändiga avgifter i samband med repossessing fordonet inom 10 dagar efter återtagandet. Avgifter i samband med en utmätning kan innefatta lagring, avgifter för att ordna försäljning av fordonet och advokatkostnader för utlåning.
Salu i Fordon

som inte löses in av gäldenären kommer att säljas för att bota skulden på fordonet. Enligt lag Dog.com får låneinstitut i Kansas sälja återtagna fordon i en offentlig eller privat försäljning. Den tid, datum och sättet för försäljningen måste vara kommersiellt rimliga och får endast ske efter ett meddelande om försäljning har sänts till gäldenären. I Kansas, är gäldenären ansvarar för eventuella brister som finns kvar på fordonet lånet efter försäljningen av fordonet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100727.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.