Hur vill du bo på personliga registreringsskyltar i Ohio

Vi visar vår individualitet i en mängd olika sätt, inte minst som är det fordon vi kör. Utöver faktorer såsom märke, modell och färg, personliga registreringsskyltar ger karaktär åt ditt fordon och låt andra chaufförer veta lite om dig. Om du planerar att registrera ett fordon i Ohio och vill ansöka om personliga skyltar, har du tur. Den Ohio Bureau of Motor Vehicles tillhandahåller en webbplats som tillåter ägarna att kontrollera tillgängligheten för en viss personlig skylt. Instruktioner
1

Navigera till Ohio Bureau of Motor Vehicle särskilda tallrikar Tillgänglighet Kontroll hemsida, anges i referenser.
2

Välj den typ av fordon som kommer att visa registreringsskylt , och klicka på "Fortsätt." Addera 3

Välj typ av plattan från listan på vänster sida av sidan. Du kan välja mellan vanliga personliga skyltar, eller från en mängd plattor anslutna till olika organisationer. Klicka på "Fortsätt" när du har gjort ditt val.
4

Ange bokstäver och siffror du vill ha med på plattorna i de medföljande nio rutor. Hoppa en låda för att representera utrymmen. Endast bokstäver, siffror och mellanslag är tillåtna. Klicka på "Fortsätt." Systemet kontrollerar tillgängligheten av plattan och antingen returnera ett fel på grund av det format, tillståndet att plattan är tillgänglig eller tillstånd att plattan är tillgänglig. Om plattan är tillgänglig, kommer sidan att visa ytterligare information om att hämta och använda personlig skylt.
5

Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta på nätet orderprocessen. Detta är endast tillgänglig om din bil är för närvarande licensierade i Ohio. Om inte, kommer du att behöva ansöka personligen på ett Ohio BMV fältkontor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92851.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.