Hur man byter en DMV Titel

Den klassiska du har ombyggnad nästan varje helg för två år är äntligen trafiksäkra. Det enda kvar att göra är att registrera den och dess redo att rulla, men du kan inte hitta titeln. Du har grävt igenom arkivskåp, skrivbordet och även skräp låda. Det finns inget val, du måste byta ut din DMV titeln. Saker du behöver
Identitetsbevis
Bevis på adress
Bevis på bilägandet
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och ringa närmaste DMV titeln kontor. Ta reda på kostnaden för att ersätta en titel och om det finns någon särskild dokumentation som krävs. Vissa stater kräver att du rapporterar med en ifylld och attesterad ansökan, andra ger notarie tjänsten. Fråga representant att skicka dig en applikation och boka tid för att lämna in den.
2

Samla erforderlig dokumentation. Ditt körkort är tillräckligt bevis på identitet, men du kommer att behöva inteckning eller leasing dokument eller en elräkning för att bevisa din adress. Endast fordonets ägare eller dennes företrädare, med en nuvarande fullmakt kan utfärdas ersättande titlar. Bevis på äganderätten är avgörande: köpebrevet skall beskriva bilens året, gör och VIN-nummer. Det ska även datum för försäljningen, betalkurs och underskrifter av både säljare och köpare.
3

Fyll i nödvändiga DMV titeln ersättning utgör helt, och har dem attesterat, om nödvändigt, detta kommer att spara mycket tid på ditt besök. Rapport till DMV kontoret för din schemalagda möte, vara 15 minuter tidigt. Om du inte svarar när det ringer, kommer du sannolikt att boka om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92766.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.