Idéer för Personlized registreringsskyltar för Corvetter

För många människor, Corvetter är helt enkelt en amerikansk sportbil. Några spara pengar över tid för att ge dessa dyra muskelbilar, medan andra tillbringar år att renovera och återställa klassiska versioner av dem. Om du har en uppskattad Corvette, kanske du funderar på att installera en personlig registreringsskylt för att låta världen veta att det är din. Du har många olika typer av fåfänga plattor att välja mellan. Modell
p Om du har en speciell Corvette-modellen, till exempel en 1978 special-edition Silver Anniversary, eller en begränsad upplaga Indy Pace Car Corvette, se till att din personliga registreringsskylt sänder den till världen. Andra viktiga modelltyper som är värda fåfänga plattor är vStingray och Mako modellerna Shark. Du kan spela med modell namn för att skapa unika registreringsskyltar. Till exempel, om du har en Stingray modell, använd en registreringsskylt som säger, "STINGER." Om du har en Mako Shark, kan du använda "MAKO NR 1" eller "MY SHARK." Den viktigaste punkten är att arbeta med modellnamnet för att komma upp med unika registreringsskylt namn som innehåller både din Corvette särskiljande modelltyp och din personlighet.
Generation

Många corvette entusiaster hänvisar till de olika typerna av Corvetter med sin tillverkning generation. Till exempel refererar C1 till de allra första Corvetter som gjordes mellan 1953 och 1962, medan C3 avser Corvetter tillverkade mellan 1968 och 1982, enligt Edmunds. Om du vill imponera på andra Corvette entusiaster med din kunskap om just din Corvette historia, överväga att sätta sin generation nummer, typiskt endast två tecken, på din registreringsskylt. Du kan sätta ditt namn, smeknamn eller annan personlig prägel på de återstående fem tecken registreringsskylt.
Color

Corvetter är flashiga sportbilar som ofta vänder åskådare utan huvud. De gör det eftersom de är snabba och de kommer i en mängd olika ljusa färger. Faktum är att vissa människor är ens kunna specialbeställa dem att matcha sina universitet alumner färger. Om du har en ljus eller unik färg, använd den i din Corvette personlig registreringsskylt. Till exempel, om du har en candy apple red Corvette, använder ordet "RED" i din fåfänga plattan. Om du har en ljus gul Corvette, förkorta färgen beskrivningen till "YLW" i din fåfänga plattan. Du kan koppla ihop färgnamn med flera typer av ord, till exempel ditt namn eller ens "fågel", "gåva" eller "Baby." Om din unika färg är en återspegling av din kärlek till en viss högskola eller idrottslag, använda det i din tallrik namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92833.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.