Hur man skapar Registreringar Number Plate

Anpassa din nummerskylt (eller registreringsskylt) kan vara så enkelt som att fylla i ett webbformulär och använda ett kreditkort för att betala. Registreringsskyltar kan skapas med olika alfa-numeriska sekvenser och många människor väljer att ha en egen registreringsskylt för att spegla en personlig slogan eller namn. De alfanumeriska plattor på fram-eller baksidan av en bil kallas registreringsskyltar (eller registreringsskyltar) i Storbritannien och Europa och registreringsskyltar i USA och Kanada. Instruktioner
Instruktioner
1

Lokalisera ditt lands kör myndighetens webbplats eller en närliggande gren.
2

Bestäm vad du vill att din registreringsskylt för att läsa eller säga. Du kan välja en kombination av bokstäver och siffror för din anpassade nummerplåt.
3

I USA, kan du anpassa din registreringsskylt (även kallad en fåfänga platta) via din statens avdelning av Institutionen för motorfordon (DMV). Ansökningar om fåfänga plattor kan hittas på nätet genom varje stats DMV hemsida. Webbplatsen har en sökfunktion som gör att du kan kontrollera om din önskade registreringsskylt är lätt tillgänglig. En avgift tillämpas för att köpa en fåfänga tallrik och två kopior av ansökan ska skickas till DMV med rätt betalning.
4

I Storbritannien kan registreringsskyltar anpassas genom Driving Vehicle Licensing Authority (DVLA) hemsida. Du kan välja 10 alfanumeriska tecken och en snabb sökning på sin webbplats kommer att låta dig veta om din valda serien är tillgänglig. Tillgängliga registreringsskyltar auktioneras via webbplatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92793.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.