Hur att beställa nya registreringsskyltar

När bilarna först dök upp på vägarna, existerade registreringsskyltar strikt för att ge identifiering för en bil. Medan registreringsskyltar fortfarande tjänar det ursprungliga syftet, de finns också på ett sätt som uttrycker personlighet och engagemang. Från fåfänga plattor till organisationens plattorna vintage tallrikar, icke-standardiserade registreringsskyltar finns i alla 50 stater. Processen att beställa nya plåtar, liksom tillgången på specialitet är inblandade och avgifter varierar från stat till stat, samt från platta till platta, men den allmänna beställningsprocessen är mycket lika. Saker du behöver
giltigt körkort
Valid bil registrering
Aktuell registreringsskylt informationen
giltig försäkring kort (i förekommande fall)
Visa fler instruktioner
Hur beställa nya registreringsskyltar
1

Kontakta din statens Institutionen för motorfordon (Office of Motor Vehicles, i vissa stater). Inte alla förare får beställa nya registreringsskyltar, så var tydlig med din önskan om en ny platta och frågar om du uppfyller din statens behörighetskrav för tallrikar specialitet licens. Om du är berättigad, begära att ansökan som matchar den typ av plattan du söker.
2

fylla i ansökan om ditt nya registreringsskylt. Ansökan kommer att begära ett giltigt körkort nummer, fordonets registreringsnummer och aktuell platta information samt uppgifter om plattan du beställer.
3

överlämna ansökan till rätt adress. Kom ihåg att inkludera betalning - oftast check eller postanvisning - att täcka eventuella avgifter i samband med din nya registreringsskylt. Om ansökan godkänns, kommer dina tallrikar komma med posten. Leveranstiden varierar beroende på tillståndet, men de flesta kommer att ta mellan sex till åtta veckor.
4

bort dina gamla plattor och montera dina nya. Kom ihåg att fästa alla nödvändiga registrering klistermärken till den nya plattan.
5

tillbaka dina gamla registreringsskyltar till din statens DMV, om en sådan åtgärd är nödvändig. Gamla registreringsskyltar kan oftast slås in på ett av din statens DMV kontor, men vissa stater kommer att begära att de gamla plattorna skickas till en viss plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92780.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.