Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man målar Tribal Flames

Du kanske inte att dansa och sjunga "Greased Lightnin" ovanpå din flammade bilen som John Travolta, men anpassade målade tribal flame grafik ger karaktär och attityd till ditt fordon. Använda målade grafik snarare än dekaler, som kommersiellt är designade av någon annan, ger dig möjlighet att skapa din egen unika konstverk. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Vax och fett remover
600-grit vått /torrt sandpapper
Diskmaskiner tvål
slipblock eller elektrisk slipmaskin
Automotive pre-lackrengöringsmedel
Självhäftande maskeringspapper
kniv
färg spruta
Automotive primer
Liten, rund pensel
Automotive klarlack
Automotive vax
Visa fler instruktioner
1

Rengör ytan på din bil för att säkerställa korrekt vidhäftning av färgen. Tvätta bilen med biltvätt tvål och vatten. När torr, torka bilen ner med en bil vax och fett remover.
2

Wet-sand de områden som ska målas med 600-grit vått /torrt sandpapper. Börja med att blötlägga sandpapper i en hink med vatten --- 3 till 5 droppar diskmedel tvål tillsätts. Placera sandpapper på en slipkloss eller en elektrisk slipmaskin.
3

Torka bilen med en bil före lackrengöringsmedel. Detta kommer milt etsa ytan, samt ta bort all slipning rester.
4

omfattar alla områden inte skall målas, såsom fönster, hjul och grill med maskering papper och tejp. Omfatta de områden som ska målas med självhäftande maskeringsfilmen.
5 bilder

Referens av lågor på nätet, på AutoGraphicDecals.com och SignSpecialist.com. Eller i en hot rod tidningar som Truckin Magazine.
6

Rita din flamma designen på maskeringsfilmen med en märkpenna.
7

Trace runt lågan former med en kniv.
8

Peel bort lågan former, lämnar utrymme runt elden fortfarande maskerade.
9

Måla lågan områden med fordonsindustrin primer, med hjälp av en färgspruta. Applicera tre strykningar primer. Låt sista lager primer torka fullständigt. Primer ska vara torr inom 45 minuter.
10

Använd en färg spruta för att måla lågorna. För graderingar av mer än en färg, applicera den ljusa färgen, lägg sedan till mörkare färger. Överlappning och slipas kanterna för att skapa mjuka övergångar. Feather en kant genom att spruta ljus, stripig sprayer av en färg där den överlappar den föregående färgen. Detta kommer att göra en del av den ljusare färgen lyser igenom den mörkare färgen, skapar en gradvis, snarare än abrupt, förändring från en färg till nästa.
11

bort resten av självhäftande maskeringspapper innan färgen torkar, annars maskeringspapper kan lyfta färgen med det. Du kan kontrollera torrhet genom att trycka färg på maskeringspapper (så att du inte får fingeravtryck på bilen). Ta maskeringspapper när färgen känns lite klibbig.
12

Skapa en grafisk kontur runt elden med svart, eller med en färg som går bra med lågan färg. Försiktigt hand-måla de grafiska konturer med hjälp av en tunn, rund pensel, till exempel en storlek 2 eller 4 borste. Låt lack torka i 24 timmar.
13

Spraya bilen med 3 strykningar fordonsindustrin klarlack för att få tillbaka lyster och glans. Spraya klarlack konsekvent över lågan områden och utanför lågan områden. Låt klarlack torka enligt den torra tiden på kan.
14

bort maskeringen från omålade ytor.
15

Buff bilen med en mjuk trasa och fordonsindustrin vax för en final, skyddande beläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92649.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.