Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Lamborghini Diablo Tricks

En exotisk italiensk sportbil, är Diablo konstruerad för hög hastighet, racing bruk, men du kan fortfarande använda den för att utföra samma enkla knep - att bränna ut, skalar ut och gör en donut alla gjorde anmärkningsvärt enklare tack vare de hundratals hästkrafter på kran från Diablo motor (den exakta mängden som kommer att variera från år till år). Peeling Out

Peeling ut är när du snabbt börja accelerera din Diablo från en hållplats och däck kvittra, eller göra en peeling buller, när du börjar att ta fart. Detta orsakas av en slip i grepp från däcken. Ljudet som det heter produceras som ett resultat av den tillfälliga förlusten av friktionen mellan vägen och din Diablo gummi. Göra en peel-ut i en kraftfull bil som en Diablo kan göras genom att mosa på gasen från ett fullständigt stopp.
Burn Out

utbrändhet kan vara ses som en förlängd peel-out. Bilen är fortfarande relativt stilla medan däcken ständigt snurra med hög hastighet, vilket resulterar i däck rök och lukten av bränt gummi. Utföra en burnout i en Diablo kan göras genom att hålla ner bromspedalen samtidigt man trycker på gaspedalen. När du släpper trycket från bromsarna, kommer de bakre hjulen börjar slira och producera rök.
Munkar

Utför en munk är lite som att kombinera en burnout med en riktad sväng. Eftersom bilen inte kan upprätthålla någon greppet mot trottoaren, glider det bara om ytan av vägen. Tricket är uppkallad efter de resulterande cirkulära däckmärken ofta kvar på trottoaren efter en förare har utfört det. Utför samma procedur du skulle utföra en utbrändhet, men vrid ratten helt åt ett håll. När bilen börjar röra sig när du släpper bromsen, använd ratten för att motverka styra och kontrollera bilens riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92550.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.